Tjäna pengar till klassen

Delikatesslådor med bra provision •

Om oss

Vi tror på kravmärkta produkter och en god företagsidé

Vi på Finsmakarna Norden AB har alltid haft en passion att hjälpa barn tjäna pengar på ett roligt och enkelt sätt, till exempelvis klassen, laget eller föreningen. Denna drivkraft har legat som grund för vår verksamhetsutveckling och vi är glada över att så många väljer att använda just vårt utbud av smakrika delikatessaskar för ett extra tillskott i klasskassan. Vi tror att vår verksamhet dels lär barnen ta ansvar och jobba för någonting, samt att våra produkter bidrar till en bättre värld.

Vi anpassar våra produkter efter våra kunder

Även företag kan använda Finsmakarna Norden AB för att ge en välsmakande och omtyckt gåva till sina anställda eller kunder. Vi har ett noga utvalt sortiment av goda och rättvisemärkta produkter som blir en utmärkt gåva att ge bort inom företaget och bidrar samtidigt till en hållbar utveckling. Vi är stolta över våra certifieringar, bland annat från KRAV, FAIRTRADE och UTZ.

Finsmakarlådor

Ekologiskt och rättvisemärkt är en självklarhet

För oss är det viktigt att göra ett aktivit val för miljön och göra det möjligt att sälja och förmedla produkter som är ekologiska och rättvisemmärkta. Dessa certifieringar säkerställer att produkten har framställts på ett hållbart sätt och det är något vi kan stå bakom. Det gör också att alla som vänder sig till oss kan göra det med gott samvete och veta att vi tar det ansvar vi skall göra.

Vi hjälper er gärna med allt från kundgåvor till produkter som kan säljas för att ge en vinst, beställ hem ett informationspaket om ni vill veta lite mer om hur det fungerar att sälja innan ni bestämmer er eller beställ ert säljmaterial på en gång och börja er försäljning redan om några dagar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ni vill tjäna pengar till klassen genom att sälja lättsålda delikatesslådor med bra provision.

  Telefon
  018-163 100

  E-post
  offert@pengarklassen.se

  Orgnr
  559020-5000

OM OSS

När ni vill tjäna pengar till klassen genom att sälja lättsålda delikatesslådor med bra provision.

Pengarklassen.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Finsmakarna Norden AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

018-163 100

offert@pengarklassen.se

Orgnr:
559020-5000